top of page
bgImage

Ulla Severinsen, Strandby, nordjylland

Profil

profil-Ulla--severinsen

"-Ulla Severinsens interesse for at male begyndte for ca. 20 år siden, hvor hun polstrede en sofa om, og ønskede et maleri eller et litografi, der skulle passe ind i interiøret. Dette lykkedes umiddelbart ikke, og Ulla Severinsen besluttede således, at hun selv ville male et billede, der passede til hjemmet.

I begyndelsen anvendte Ulla Severinsen vægmaling og karton. Det var en billig og nem løsning, og resultaterne blev rimelige brugbare. De første 15 år var det dog kun sporadisk, at Ulla Severinsen malede.

I den mellemliggende periode blev Ulla Severinsen diagnosticeret med en kræftsygsygdom, der betød en længerevarende sygeperiode, og er i dag raskmeldt. Tiden blev lang og Ulla Severinsen begyndte derfor at male intens, hvilket betød at hendes daværende kollegaer glad måtte tage imod de dengang lidt primitive "værker".Udviklingen af såvel farvevalg, teknikker og kompositioner begynde at tage form. Der blev hermed lagt en grobund til en status som billedkunstner.

I dag vil Ulla Severinsen ikke undvære at male - har altid haft en stor trang til at skabe og har haft let ved at føre sine ideer ud i virkeligheden.

Det blev egentlig starten på Ulla Severinsens udvikling og karriere indenfor billedkunst. I Ulla Severinsens arbejde som billedkunstner har udgangspunktet været vægmaling/karton til lærred/acrylmaling, hvilket har været en både sjov og spændende proces, fortæller Ulla Severinsen. I denne proces fik Ulla Severinsen skabt sin egen stil.

-Endvidere fortæller Ulla Severinsen "jeg skaber ikke resultater, men gennem processen skabes resultatet. Det er min motivation, engagement og udfordringen i det færdige produkt - der er en del af resultatet. Jeg ønsker at udforske farvernes sammenspil, lige som jeg gennem mine malerier formidler glæden til andre, når jeg slipper fantasien løs i mit eget univers."

Alle Ulla Severinsens malerier er malet med acryl på lærred, og motiverne er abstrakte - baseret på kompositioner af former og farver. Ulla Severinsen begynder et maleri med et valg af farver, hvor hun tager udgangspunkt i det bagvedliggende kaotiske, men også på engang det rolige

Malerierne skal udstråle livsglæde, der omsættes i et klart og harmonisk farvevalg.

Ulla Severinsen ønsker at give beskueren en sanselig glæde og oplevelser , hvilket Ulla Severinsens har i skabelsen af sine malerier.

Ulla Severinsen har allerede nu et langt og spændende CV af udstillinger bag sig. Desuden viser Ulla Severinsen sine værker frem på diverse kunstmesser, udstillinger og i kunstforeninger.

profil-Ulla--severinsen-malerier

Ulla Severinsen


Min interesse for at male begyndte for ca. 20 år siden, hvor jeg polstrede en sofa om og ønskede efterfølgende et maleri eller litografi, som passede til hjemmet. Det lykkedes umiddelbart ikke at finde et passende maleri og besluttede således, at jeg selv kunne male et billede, der passede ind i interiøret.

Det blev starten på at skabe farverige og spændende kompositioner, hvor jeg stadig eksperimentere og udvikler mig.

profil-Ulla--severinsen


"Der findes ingen vej til glæde, glæde er vejen"

profil-Ulla--severinsen
profil-Ulla-severinsen
profil-Ulla-severinsen
bottom of page